Inženiring in svetovanje

KONTAKTIRAJTE NAS

Vsaka gradnja je obsežen projekt, ki ga posameznik težko obvladuje, saj gre za organizacijo, koordinacijo in nadzor vseh gradbenih, instalacijskih in ostalih del, ki so potrebni, da je stavba varna in trdno zgrajena.

V našem podjetju smo zato zaposlili strokovnjake, ki poskrbijo, da je izdelava in montaža jeklenih konstrukcij ter montažnih objektov hitra in kvalitetna. Poskrbimo za vse- od pridobitve projektne dokumentacije do zaključnih del.

Ker se zavedamo, da so hitra izvedba, toplotna in zvočna izolativnost objektov, požarno odporna gradnja, kvalitetna izdelava, hitra dobava in montaža jeklenih konstrukcij, odlična izvedba projekta (statika, PGD in PZI) in oplesk, ključ do uspešno zaključenih projektov, se za vsakega posebej lotimo resno in odgovorno.

Vsaka odločitev za gradnjo, prenovo ali montažo na objektu je težka odločitev, ki jo je potrebno temeljito načrtovati in se o njej posvetovati s strokovnjaki, ki lahko naše želje ovrednotijo, jih realizirajo in finančno uskladijo glede na naše zmožnosti.

V našem podjetju smo vam vedno na voljo. Nudimo vam popolno svetovanje, ki vam bo v veliko pomoč pri načrtovanju, gradnji, prenovi ali montaži na obstoječem ali novograjenem objektu.

Iščete zanesljivega izvajalca del za vaš naslednji projekt?